SOBELLA COSMETIC | @sobella.cosmeticlover

MAJESTICK MERMAID EYESHADOW BY SOBELLA
.
Sepantas 2minit saja ✌🏻
Sangat Pigmented 😍
Sangat Creamy 😘
Harga mampu milik 😱
Terdapat 5 warna yang sangat cantik dan tak over 😌
.
TEKAN TEKAN ✔️
CALIT CALIT ✔️
DAP DAP ✔️
...
MAJESTICK MERMAID EYESHADOW
.
Sepantas 2minit saja ✌🏻
Sangat Pigmented 😍
Sangat Creamy 😘
Harga mampu milik 😱
Terdapat 5 warna yang sangat cantik dan tak over 😌
.
TEKAN TEKAN ✔️
CALIT CALIT ✔️
DAP DAP ✔️
SIAP 🙆🏻‍♀️
...
TOK LAKI SELALU BISING SEBAB LAMBAT BERSIAP???
.
Haa meh beli eyeshadow tekan tekan nie haa, lepas nie takde dah tok laki nak bising ke kene tinggal ke sebab lambat bersiap 😂
Tak percaya??
Play video tu sampai habis okay ...
Fuhhh duyung duyung nie dah ready nak pergi ke tuannya dah nie 😍
.
Cepat cepat stock limited sangat sangat. Nak bagi potongan sebanyak RM11 daripada harga asal nie 😱
.
Whatsapp 0179827201
Whatsapp 0179827201
Whatsapp 0179827201
.
#sobellakuantan #eyeshadowsemudah2minit ...
Fuhhh stock tengah panas panas 🔥
Baru restock!!!
Ramai laa lepas nie cantik sebab pori pori dah mengecil 😍
.
Whatsapp 0179827201
Whatsapp 0179827201
Whatsapp 0179827201
.
#sobellakuantan #eyeshadowsemudah2minit #sobella #sobellakuantan #eyeshadow #nudecolor #naturalbeauty #naturalproductsmalaysia #eyeshadow #codkuantan #postage #serummengecilkanporipori #opssobella ...
Last postage untuk minggu ini 💃🏻
.
Ada lagi yang nak join postage hari nie?
Sempat lagi nie, pukul 12.30 kejap lagi eiqin nak pergi pos laju 😍
.
So siapa nak join postage hari nie cepat cepat whatsapp okayyy ...
Meh laa pinang sobella 4.0 nie, nak bagi special price gitchuwww 💃🏻
.
Whatsapp 0179827201
Whatsapp 0179827201
Whatsapp 0179827201
.
#sobellakuantan #eyeshadowsemudah2minit #sobella #sobellakuantan #eyeshadow #nudecolor #naturalbeauty #naturalproductsmalaysia #eyeshadow #codkuantan #postage #serummengecilkanporipori #opssobella #oneporeserum #serumpertamadimalaysia #lasereffects #sobellabeauty #feedback #testimoni #produkmuka ...
Dah cakap dah Sobella Earth Brown 4.0 ni warna berani mati. Mekap nipis pakai blusher pastu calit je sobella kat bibir dah cukup. Korang jangan main-main, color ni laju sangat! Letopss sangat ni. Sis pun dah sakit kepala restock je ...
Meh laa pinang sobella 4.0 nie, nak bagi special price gitchuwww 💃🏻
.
Whatsapp 0179827201
Whatsapp 0179827201
Whatsapp 0179827201
.
#sobellakuantan #eyeshadowsemudah2minit #sobella #sobellakuantan #eyeshadow #nudecolor #naturalbeauty #naturalproductsmalaysia #eyeshadow #codkuantan #postage #serummengecilkanporipori #opssobella #oneporeserum #serumpertamadimalaysia #lasereffects #sobellabeauty #feedback #testimoni #produkmuka ...
Waduuuuhhhhh! Cecantiknya warna Teh Tarik SoBella 4.0 😍
.
Patut laaa semuaa panas bontotttt tunggu stockkkk. Haaaa tengokkk! Kalerrr tu cantik yakmatttt weiiii 😭 dah laaa teksture gilaa best sampai tak tau nak cerita sedap nak mampusss 😱
.
Siapa ...
Meh laa pinang sobella 4.0 nie, nak bagi special price gitchuwww 💃🏻
.
Whatsapp 0179827201
Whatsapp 0179827201
Whatsapp 0179827201
.
#sobellakuantan #eyeshadowsemudah2minit #sobella #sobellakuantan #eyeshadow #nudecolor #naturalbeauty #naturalproductsmalaysia #eyeshadow #codkuantan #postage #serummengecilkanporipori #opssobella #oneporeserum #serumpertamadimalaysia #lasereffects #sobellabeauty #feedback #testimoni #produkmuka ...
Belanja warna Say Cheese satuuu. Warna yang sangat lawa dan sangat gojes gitchuwww 😍
.
Rugi sangat kalau tak grab lagi tau 😱
Korang tengok laa sendiri warna dia macam mana. Kalau pakai confirm nampak gojes 💋
.
So tggu ...
Meh laa pinang sobella 4.0 nie, nak bagi special price gitchuwww 💃🏻
.
Whatsapp 0179827201
Whatsapp 0179827201
Whatsapp 0179827201
.
#sobellakuantan #eyeshadowsemudah2minit #sobella #sobellakuantan #eyeshadow #nudecolor #naturalbeauty #naturalproductsmalaysia #eyeshadow #codkuantan #postage #serummengecilkanporipori #opssobella #oneporeserum #serumpertamadimalaysia #lasereffects #sobellabeauty #feedback #testimoni #produkmuka ...
Auwww kenapa sweet sangat nie 😍
Semanis gulaa gitewww 🍬
Tak takut ke nanti kena gigit ngan semut🐜
.
So tggu apa lagi?
Meh laa pinang sobella 4.0 nie, nak bagi special price gitchuwww 💃🏻
.
Whatsapp 0179827201
Whatsapp 0179827201
Whatsapp 0179827201
Meh laa pinang sobella 4.0 nie, nak bagi special price gitchuwww 💃🏻
.
Whatsapp 0179827201
Whatsapp 0179827201
Whatsapp 0179827201
.
#sobellakuantan #eyeshadowsemudah2minit #sobella #sobellakuantan #eyeshadow #nudecolor #naturalbeauty #naturalproductsmalaysia #yuna #eyeshadow #codkuantan #postage #malaysia #bisnesonline #serum #omgmascara #mascaralebatkanbulumata #serummengecilkanporipori #opssobella #oneporeserum ...
Sape minat orchid? Aishhh sesegar bunga orchid di taman 😍
.
Lawanyaaa 😭 sobella 4.0 ni betul betul meguji nafsu kaum wanita dekat luar sana 😘
.
So tggu apa lagi?
Meh laa pinang sobella 4.0 nie, nak bagi special ...
Sape minat orchid? Aishhh sesegar bunga orchid di taman 😍
.
Lawanyaaa 😭 sobella 4.0 ni betul betul meguji nafsu kaum wanita dekat luar sana 😘
.
So tggu apa lagi?
Meh laa pinang sobella 4.0 nie, nak bagi special ...
Nak fikir lagi? Silakan...
Susah tau nak dapat warna camni. Lambat melepas! 🤧
.
So tggu apa lagi?
Meh laa pinang sobella 4.0 nie, nak bagi special price gitchuwww 💃🏻
.
Whatsapp 0179827201
Whatsapp 0179827201
Whatsapp 0179827201
.
#sobellakuantan #eyeshadowsemudah2minit ...
Dah cakap dah Sobella Earth Brown 4.0 ni warna berani mati. Mekap nipis pakai blusher pastu calit je sobella kat bibir dah cukup. Korang jangan main-main, color ni laju sangat! Letopss sangat ni. Sis pun dah sakit kepala restock je ...
So sweet macam namanya sweet pink 💕
.
Auwww kenapa sweet sangat nie 😍
Semanis gulaa gitewww 🍬
Tak takut ke nanti kena gigit ngan semut🐜
.
So tggu apa lagi?
Meh laa pinang sobella 4.0 nie, nak bagi special ...
Siapa yang dah jadi angel of SoBella je faham perasaan bila guna batch 4.0 ni. Betuiiiii dak ? 👀👄
.
So tggu apa lagi?
Meh laa pinang sobella 4.0 nie, nak bagi special price gitchuwww 💃🏻
.
Whatsapp 0179827201
Whatsapp ...
Waduuuuhhhhh! Cecantiknya warna Teh Tarik SoBella 4.0 😍
.
Patut laaa semuaa panas bontotttt tunggu stockkkk. Haaaa tengokkk! Kalerrr tu cantik yakmatttt weiiii 😭 dah laaa teksture gilaa best sampai tak tau nak cerita sedap nak mampusss 😱
.
Siapa ...
Korang tengok laa sendiri warna warna sobella 4.0 macam mana 😱 Kalau pakai confirm nampak gojes 💋
.
So tggu apa lagi?
Meh laa pinang sobella 4.0 nie, nak bagi special price gitchuwww 💃🏻
.
Whatsapp 0179827201
Whatsapp 0179827201
Whatsapp ...
Happy Saturday uolls 😘
.
Belanja warna Say Cheese satuuu. Warna yang sangat lawa dan sangat gojes gitchuwww 😍
.
Rugi sangat kalau tak grab lagi tau 😱
Korang tengok laa sendiri warna dia macam mana. Kalau pakai confirm nampak ...

Load More